SHR Лазерна Епилация

SHR лазерна епилация – революция в обезкосмяването!

SHR лазерна епилация е иновативен метод за лазерно обезкосмяване, благодарение на който можете да се радвате на прекрасна кожа. Безболезнена, безопасна и с дълготраен резултат, тази технология има много предимства спрямо по-старите методи за лазерна и фото-епилация. Може да се прилага по всяко време на годината, дори и през лятото и не налага пазене от слънцето или паузи през летните месеци. Ефективна е на всеки цвят на кожата и косъма, дори на кожа с тен.
SHR лазерна епилация тяло - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Процедура по SHR лазерна епилация в Козметично студио ‘My Beauty Time’ Пловдив.
SHR технологията използва частично меланина в кожата като проводник  до космените фоликули. Изследвания показват, че по-бавният и по-дълъг процес на нагряване е значително по-ефективен за трайно обезкосмяване, отколкото са високите и кратки нива на енергия. Енергията преминала през тъканта е с няколко пъти по-ниска концентрация, но по-голяма честота на повторения. По този начин косменият фоликул се нагрява до нужната степен без усещане на болка! Някои клиенти го сравняват с масаж с топли камъни.
Епилацията е безопасна за всяка част на тялото, дори за най-чувствителните зони. Резултатите са бързи – 10-16 дни след първата процедура те са вече видими. А само след 2 процедури вече ще се радвате на гладка обезкосмена кожа, при това за дълго! Tъй като растежът на косъма може да бъде повлиян само когато той е в активната си фаза, са необходими около 5-6 процедури за жени и 6-8 за мъже за максимално добър и дълготраен ефект.
Лазерната светлина унищожава трайно космите, които в момента на процедурата са в активна фаза на развитие. Това са около 10-15% от всички косми в обработваната зона. Останалите косъмчета само забавят своя растеж, но не се унищожават трайно. Именно затова с еднократна процедура не можем да постигнем траен ефект. Необходим е курс от няколко процедури с прекъсване от три до пет седмици (средно около месец) между процедурите.
Резултат след направения курс от процедури е гладка кожа и 90-95% трайно обезкосмяване.
Не извършваме лазерна епилация при наличие на бременност, кърмене, пейсмейкър, витилиго, отворени рани, изгаряне и на лица под 14 години.
Какво да имате предвид преди процедура с SHR лазерна епилация.
Зоната която ще бъде обработвана с лазера трябва да бъде избръсната гладко в деня преди самата процедура, а на лицето само се подстригва. Не трябва да има дължина на косъма над кожата. Защото процедурата няма да е ефективна, тъй като енергията ще бъде използвана от меланина в дължината на косъма и няма да достигне до самия корен и той да бъде унищожен. Също така не е желателно да се прави кола маска или да се използват епилатор и пинсети 3 седмици преди да се прави процедура с SHR. В този период окосмяването може да се отстранява чрез бръснене, а на лицето чрез подстригване.
SHR лазерна епилация на краката на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Лазерна епилация на краката на дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.

SHR лазерна епилация за жени

Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.