RF Лифтинг на Лице и Тяло

Какво е RF лифтинг на лице и тяло?

RF лифтинг е радиочестотна технология, използвана в естетичната индустрия поради своята способност да се прилага избирателно в дълбоката дерма от повърхността на кожата, така че да може да се бори с целулита, да стимулира производството на колаген и еластин и да постига лифтинг ефект върху кожата.
RF генерира електрическо поле, което се променя от положително до отрицателно водейки до ротационно движение на молекулите и генериране на топлина.
RF лифтинг на лице на жена - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
RF лифтинг на лице на дама в Козметично студио My Beauty Time.
При процедурата се предизвиква резонанс на водните молекули в дермата водещ до покачване на температурата. Тъй като организмът изпраща приток на кръв към третирания участък, притокът на кислород там се увеличава.
Чрез загряване на колагеновите фибропласти между мастните клетки се постига постепенно дълбоко преструктуриране на колагена, включително създаване на нови колагенови влакна, които подобряват състоянието на кожата.
Радиочестотната терапия притежава много предимства. Тя е практически безболезнена, не нарушава нормалния ритъм на живот, изглажда фините линии и повърхностните бръчки, оформя контурите на лицето и тялото. След всяка следваща терапия ефектът се забелязва все по-осезателно.
Продължителността на терапията варира в зависимост от третираната област – около 15-30 мин. Броят на необходимите сесии е променлив и зависи от състоянието на всеки пациент, но се счита, че е необходимо между 8-12 терапии. Препоръчва се да се избягва излагането на слънце и солариум в следващите 48 часа. Терапията е подходяща за мъже и жени.
RF лифтинг на кожата на раменете и плешките на жена - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
RF лифтинг на рамене и плешки на дама в Козметично студио My Beauty Time.
Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.