BB Glow

BB Glow - подмладяване

BB Glow е и минимално инвазивна и 100% безопасна терапия за хора в добро общо здраве, което стимулира подмладяването на кожата и производството на колаген.
Серумът BB glow добавя хранителни вещества, както и желания от вас тен към кожата ви. Процедурата може да помогне за намаляване на появата на лунички и изсветляване, пигментация от възрастта, също така помага при обезцветяване, причинено от акне и фотостареене.
Преди и след BB glow терапия на лице на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Преди и след BB glow терапия на лице на дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.
Козметикът използва химикалка с микро-игли и бял серум с фон дьо тен, за да третира кожата в дълбочина и намали видимостта на порите, както и за изглаждане на фините линии и бръчки. Серумът съдържа хиалуронова киселина, за да направи кожата ви по-сияйна и витамин С за третиране на лунички и хиперпигментация.
Писалката с микро-игли се движи върху кожата, принуждавайки тялото да премине в естествен режим на възстановяване, увеличавайки производството на колаген и еластин. Терапевтът може да регулира скоростта и дължината на иглите, в зависимост от третираната зона.
BB glow отнема около 1 час, включително времето за подготовка на кожата. Ще видите незабавни резултати след първата сесия, но може да се нуждаете от 4 терапии с двуседмични интервали за дълготрайни ефективни резултати. Можете да посещавате козметика си за поддържаща процедура на всеки 4 до 5 месеца.

Съвети за грижи след BB Glow процедура:

Промяната на тонуса на кожата и намаляването на пигментацията и други кожни дефекти стават осезаеми в рамките на 10 дни от първата терапия.
Като цяло можете да продължите ежедневието си, да ходите на работа или училище след процедурата. Кожата ви обаче ще е по-чувствителна, следователно е препоръчително да избягвате следното:
  • миене на лицето в продължение на 24 часа
  • нанасяне на грим в продължение на 3 дни
  • слънчеви бани
  • ароматизирани продукти за кожата
  • сауни, горещи бани и сешоари за 48 часа (допуска се къпане с вода със стайна температура и използване на сешоар на средна до ниска температура)
  • плуването в продължение на 7 дни
  • пикантна храна и морски дарове в продължение на 3 дни
  • употребата на ретинолови продукти и витамин С в продължение на 8 седмици.
Нанасяйте овлажняващ крем с SPF 30 или по-висок фактор на предпазване от слънцето.
Ако се притеснявате дали лечението с BB Glow е подходящо за вас, препоръчвам да се консултирате с мен, дерматолог или с личния ви лекар предварително, за да се постигнат възможно най-добрите резултати и да се сведат до минимум рисковете.
Например, може да се наложи някои видове лекарства, като тези за лечение на акне или за разреждане на кръвта, да бъдат спрени предварително, за да се намали рискът от странични ефекти.
ББ глоу на лицето на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив

По време на терапия на лицето на дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.

Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.