Микроиглена Мезотерапия

Микроиглена мезотерапия за подмладяване на кожата и третиране на белези и бръчки

Микроиглената мезотерапия е метод, при който с мезо писалка с многоиглен накрайник чрез многократни микро убождания в епидермиса и дермата се въвеждат „коктейли“ от витамини, минерали, аминокиселини, хиалуронова киселина, колаген, растежен фактор, пептиди, хомеопатични и др.
Микроиглена мезотерапия на лицето на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Микроиглена мезотерапия на лицето на дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.
Процедурата повишава метаболизма в кожата, стимулира възпроизводство на нови кожни клетки и синтеза на нов колаген тип 1, който допълва съществуващия без да го разрушава. Резултатът е уплътняване, подобряване еластичността и вида на кожата, стягане на порите, изглаждане на фините линии и бръчки, изсветляване и ревитализиране на лицето, шията и деколтето. Кожата изглежда по-млада, плътна, стегната и свежа.
Този метод е подходящ както за жени, така и за мъже. Подходът е винаги индивидуален. В зависимост от състоянието на кожата и съответния проблем на клиента, се подбират най-подходящите коктейли. Може да се третират няколко състояния едновременно.
Зоните и състоянията, при които може да се прилага са: Лице, шия, деколте, двойна брадичка, околоочен контур (30+ и 40+ години) – при фини линии, бръчки, биоревитализация. Лице – акне, широки пори, белези. Скалп – косопад и възстановяване при жени и мъже. Ръце – подмладяване и депигментация. Зони на тялото – целулит и стрии.
Времетраенето на процедурата е около 15-30 минути, в зависимост от зоната, която ще бъде обработвана. По време на терапията се усеща леко драскане по кожата, но благодарение на бързите обороти на Derma pen, дискомфортът е сведен до минимум. Възможно е зачервяване в третираната зона, което изчезва в рамките на няколко часа.
При процедурата Derma pen се използва богата гама от Fusion коктейли, които третират различни състояния на кожата в най-малките детайли. Например, за подмладяване – локално може да се третират чело и бръчки „пачи крак“ с коктейл с ботокс подобен ефект, за околоочния контур – коктейл, който премахва сенки, бръчки и торбички под очите. Деликатната зона на околоочния контур е възможно да се обработи много близо, тъй като дермописалката осигурява голямо удобство при работа. При зони (горен и долен клепач и устни), които са трудни за третиране с други апарати, с дермописалката се постигнат много добри и забележителни резултати.
  • Микроиглена мезотерапия на зона от лицето или тялото 70 лв.
Микроиглена мезотерапия на скулите на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Микроиглена мезотерапия на лицето с Derma-pen в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.
Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.