Вежди и Мигли

Пристрастяването към микроблейдинг е неизбежно!

Микроблейдинг е ръчен метод за перманентен грим, при който се получават безупречни вежди чрез полагане на натурални пигменти със специална писалка. Всяко косъмче се изрисува поотделно с голямо внимание, като така веждите приемат красива и натурална форма.
Микроблейдинг, перманентен грим на веждите на млада жена - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Перманентен грим при поглед отблизо – Козметично студио My Beauty Time Пловдив.
Иновативния метод е последния писък в модната и грим-индустрия. Особено ефективен е ако сте чувствителни по отношение чертите на лицето си или сте преминали някакво медицинско лечение, което е довело до загуба или излиняване на веждите. Микроблейдингът е най -добрият избор за трайното възвръщане на красивата форма и плътност.
Резултатите са дълготрайни, по-просто казано, считайте го за постоянна татуировка на перфектни максимално естествени вежди. За да ги поддържате такива трябва само да се подлагате на процедурата веднъж на всеки 2-3 години. За запазване на формата и размера в продължение на години се изискват само няколко докосвания. Освен това не се увреждат от вода или изпотяване.

Безболезнено, безопасно и ефективно!

След микроблейдинг веждите ви не се нуждаят от специални грижи, няма и странични ефекти. Край на болезненото скубане или депилиране, за да им придадете хубава форма! Процедурата не отнема дълго, а веднага след нея можете да се покажете в обществото без да се притеснявате, че кожата наоколо изглежда раздразнена и зачервена.
Нали ви казах, няма как да не се пристрастите.
Микроблейдинг, перманентен грим на веждите на женско лице - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив

Нанасяне на перманентен грим на веждите на млада дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.

Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.