Професионални козметичнo оборудване лазерни апарати и консумативи на атрактивни цени | Медико-козметично студио My Beauty Time

Лазерно козметично оборудване за професионалисти

Оборудвайте студиото си с най-новата и надеждна лазерна апаратура!

Какво лазерно козметично оборудване може да откриете при нас

Козметично студио ‘My Beauty Time’ внася и предлага на българския пазар професионално лазерно и радиочестотно козметично оборудване на преференциални цени за извършване на различни медико-козметични процедури за епилация, терапия и премахване на различни проблеми и заболявания по кожата на лицето и тялото, както и по ноктите. С тези апарати също се премахва нежелан постоянен грим, татуировки, лунички и др.
Закупеното оборудване е инсталирано безплатно от наш квалифициран техник с предоставена 1-годишна гаранция.
Предлагаме асортимент на склад, който смятаме, че напълно покрива вашите професионални нужди. Ако все пак имате различно виждане с радост бихме го обсъдили с вас и приели поръчка за доставка.
Продажба, инсталация и ремонт на лазерно козметично оборудване | Козметично студио 'My Beauty Time' в Пловдив
Можете винаги да разчитате на гаранционна и извънгаранционна поддръжка, нещо което е много важно за спокойната и непрекъсната работа на вашето медико-козметично студио и развитието на вашия бизнес.
Бонус!
Предоставяме сертификат и безплатно обучение за работа с апаратурата и по-нататъшна консултантска и техническа помощ, ако се нуждаете.
Ние от ‘My Beauty Time’ сме на ваша страна при избора на козметични апарати и ви гарантираме, че покупка от нас идва наред с експертен съвет, комфорт, удобство, безопасност и съвършено добри крайни резултати.
Свържете се с нас сега, за да откликнем на вашите нужди!
Продажба и ремонт на лазерно козметично оборудване | Козметично студио 'My Beauty Time' в Пловдив

Трите големи предимства

  • Апаратура с доказан произход и гаранция – уредите са доставени от производители, специализиращи в производството на лазерно козметично оборудване.
  • Професионална гаранционна и извънгаранционна поддръжка – няма да е необходимо да се тревожите за това къде да поддържате апаратурата си, както и за поръчката на части и консумативи, защото ние ще се погрижим за това. Доставките се извършват директно от производителя.
  • Обучение за работа с апаратите от доказан експерт медико-козметик с дългогодишен стаж – .
За да бъдат посетителите категорично доволни от процедурите, на които се подлагат, медико-козметичният ви салон би следвало да разполага с висококачествена козметична апаратура.
Именно затова, доставяме и инсталираме за клиентите си качествено SHR и Nd Yag лазерно оборудване.
Безплатно обучение за работа с лазерни козметични апарати и издаване на сертификат | Козметично студио 'My Beauty Time' в Пловдив

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.