Лазерен Карбонов Пилинг

Лазерен карбонов пилинг - по-мека, стегната и гладка кожа!

Лазерен карбонов пилинг е бърза и безболезнена процедура за подобряване на външния вид на кожата и се използва предимно от хора с мазна кожа, акне и разширени или запушени пори. Тази терапия също е полезна, когато започнете да виждате последиците от увреждането на кожата от слънцето. Карбонът, който се нанася върху лицето ви, абсорбира замърсителите и когато лазерът премахне карбона, той премахва и тях – мъртви кожни клетки, черни точки и омазняване.
Първата стъпка е нанасянето на карбонов лосион с ексфолиращ ефект, който помага за подготовката на кожата за следващите стъпки. Той ще бъде нанесен на лицето ви за няколко минути и оставен да изсъхне. Докато лосионът изсъхва, той е в постоянен контакт със замърсяванията и омазняването по повърхността на кожата ви.
Втората стъпка е затопляне на кожата, при нужда, в зависимост от типа кожа. Затоплянето се осъществява чрез лазер, който ще нагрее въглерода в лосиона и ще го накара да абсорбира примесите по повърхността.
Последната стъпка е обработката с импулсен лазер, който използвам за разграждане на въглерода. Лазерът премахва въглеродните частици и полепналите мас, мъртвите кожни клетки, бактерии и други замърсители по лицето ви. Топлината от процеса също стимулира лечебен ефект на производство на колаген и еластин, за да изглежда кожата ви по-стегната и гладка.
Лазерен карбонов пилинг на лицето на дама - Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
Лазерен карбонов пилинг на лицето на дама в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.

Какви са ползите от лазерен карбонов пилинг?

Лазерният карбонов пилинг (ЛКП) дълбоко ексфолира кожата. Той също така спомага за стимулиране на производството на колаген. Използва се за лечение на:
  • акне и белези и пигментация от акне
  • разширени и запушени пори
  • мелазма
  • фотостареене
  • фини бръчки
Химическият пилинг също лекува тези кожни заболявания, но ето предимствата на ЛКП:
  • използва топлина вместо химикали за постигане на резултата
  • не налага дълго изчакване
  • хората с чувствителна кожа или кожни заболявания като екзема обикновено изпитват по-малко зачервяване и дразнене след карбонов пилинг, отколкото от химически пилинг
Препоръчително е да спрете използването на ретиноли за около една седмица преди лазерния карбонов пилинг. През това време също трябва да използвате слънцезащитни продукти ежедневно.
Процеса отнема общо около 30 минути от началото до края. Поради тази причина понякога се нарича пилинг в почивката. Ако имате повече въпроси и желаете да се консултирате доколко процедурата е подходяща за вас, моля, свържете се с мен по мобилния, в чата на нашата Фейсбук страница или чрез формата за контакт отдолу на страницата.
Лазерен карбонов пилинг на живо в Козметично студио My Beauty Time Пловдив.
Позвънете за записване на час.

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.