Козметични Процедури

Кликнете върху предпочитаните козметични процедури, за да научите повече.

flowers 4 resized
EM Slim Nova RF апарат за отслабване плюс стягане и оформяне на мускулите.

Отслабване Плюс Стягане И Оформяне На Мускулите

При нас можете да се възползвате от процедури за топене на ненужното и стягане и оформяне на мускулите без претоварване на ставите и мускулите, както при фитнеса, бодибилдинга и повечето атлетични спортове.

flowers 4 resized
Казват, че външността е отражение на това, което човек носи в себе си. Но ние знаем, че външността влияе директно на вътрешното емоционално състояние. Когато сте забележими и привлекателни, дори вашето настроение е по-добро, а света изглежда по-различен.
Затова, гамата от взаимодопълващи се козметични процедури на Козметично студио „My Beauty Time“ са подбрани с грижа и внимание, за да оставят траен и забележителен ефект. Бихме искали след нашите процедури да имате самочувствието на обновени, красиви и магнетични дами и господа.
Полагайки грижи за външността си, вие показвате респект към себе си, а това предизвиква респект у околните. Ние правим всичко възможно да ви помогнем да проявявате спрямо себе си и получавате от околните заслуженото уважение. Това е нашата мисия!
Точно затова, в последното десетилетие и половина не пестим време, усилия, енергия и инвестиции. Искаме да изградим стандарт за висококвалифицирани медицински козметични услуги на приемливи цени, а с това да ви мотивираме да предприемете необходимите стъпките да се чувствате винаги прекрасно в кожата си.
Осъществяваме своята мисия в град Пловдив, където на услугите ни се радват младежи и възрастни. Но не бихме отказали да приемем за козметични услуги хора, идващи от други места в страната. Ще ни откриете на ул. Самара 16, Кършияка, 4003 Пловдив в салон за красота Queendom. Желателно е предварително записване чрез бутона най-отгоре на страницата или на тел. 089-274-0878.
Предварително благодаря за вашето доверие! Можете да ни откриете и последвате във Фейсбук и Инстаграм.

Таня Запрянова

Сертифициран медицински козметик, Козметично студио 'My Beauty Time'

Козметични услуги в Пловдив, процедури за разкрасяване - Nd YAG лазер, SHR лазер, RF лифтинг, лазерен карбонов пилинг, BB glow, микроблейдинг, микроиглена мезотерапия, кола маска в Козметично студио My Beauty Time в Пловдив
roses decoration

Получете информация и запазете час чрез бутона за позвъняване или чат в долния десен ъгъл.